Mijn favorieten

Onze medewerkers

Greeven Makelaardij O.G.

Timo Greeven
Timo Greeven
Makelaar
023-5739234
Als geboren en getogen Zandvoorter ben ik u graag van dienst bij de verkoop of aankoop van uw woning. In 2002 heb ik de opleiding aan de IVA Driebergen (Het instituut voor autobranche en management) succesvol afgerond en ben ik werkzaam geweest als verkoopadviseur bij Het Motorhuis te Haarlem. In 2006 heb ik mijn vaktest behaald en beëdigd als Register Makelaar Taxateur door de NVM. Mijn hele leven woon in Zandvoort en ben sinds mijn 6e lid van de voetbalclub S.V. Zandvoort. Mijn hobby’s zijn voetbal, hardlopen, lekker eten en probeer te genieten van de mooie zaken van het leven. Ik heb samen met mijn vrouw en collega Suzanne twee kinderen: zoon Santi en dochter Isa. Mijn slogan is: geniet van het leven en vergeet niet om plezier te maken!
Rob Greeven
Rob Greeven
Makelaar
023-5739234
In 2003 ben ik begonnen met Greeven Makelaardij o.g. vanuit een kantoor aan huis. De garage van onze woning in de Max Euwestraat werd omgebouwd tot kantoor en hier is ons kantoor gestart. Vanaf de start hebben onze klanten ons gevonden en op 14 juli 2006 hebben wij ons kantoor aan de Louis Davidsstraat met een feestelijke opening in gebruik genomen. Na het behalen van mijn HBS diploma ben ik gaan werken voor CEBO Holland. Vervolgens ben ik betrokken geweest bij de opkomst van de mobiele telefonie in Nederland bij Dutchtone en Orange van 1998 tot 2004. Op latere leeftijd heb ik de “sprong” gewaagd om mijn makelaardij diploma’s in de praktijk te brengen. Ik ben trots op ons familiebedrijf wat wij de laatste jaren hebben opgebouwd en dank onze klanten voor het vertrouwen! Zonder onze klanten zijn wij nergens!
Suzanne Greeven
Suzanne Greeven
Makelaar
023-5739234
Ik kom oorspronkelijk uit Hoorn (West Friesland) en ben in 1997 met een vriendinnengroep op vakantie gegaan naar Zandvoort en heb in deze week Timo ontmoet. Sindsdien ben ik niet meer weg weggegaan uit Zandvoort en voel ik mij helemaal thuis in dit gezellige en gastvrije dorp. Mijn HBO opleiding personeel en arbeid heb ik in 2002 succesvol afgerond om daarna samen met Timo in de avonduren de makelaardij opleiding te volgen in Amsterdam. In 2002 ben ik begonnen in de makelaardij bij StradmeijerGrajer Makelaars in Heemstede als commercieel binnendienst medewerker. In 2006 ben ik als makelaar bij Keijser & Drieman in Hoofddorp gaan werken. Op beide periodes kijk ik met veel plezier terug en heb ik veel ervaring opgedaan, zowel in de binnen- als in de buitendienst. Sinds 2008 ben ik met veel enthousiasme werkzaam bij Greeven Makelaardij en heb veel transacties voor onze cliënten begeleid. Mijn hobby’s zijn hardlopen, uiteten, leuke dingen doen met vrienden en onze 2 kinderen, want daar geniet ik elke dag weer van!
Robin Huppelschoten
Robin Huppelschoten
023-5739234