Mijn favorieten

Onze filosofie

Ons uitgangspunt is tevreden klanten.
 

Onze klanten hebben ervoor gezorgd dat wij in een relatief korte tijd zijn uitgegroeid tot een trendsettende NVM makelaar op de regionale woningmarkt. Daarvoor zijn wij onze klanten zéér dankbaar. Kernwoorden voor dit succes zijn: eerlijkheid, deskundigheid van de medewerkers, creativiteit, actieve makelaardij, en ….. wij zijn liefhebbers van mensen en woningen!
 

EERLIJKHEID
 

Als u uw woning gaat verkopen of uw nieuwe woning gaat aankopen moet u kunnen bouwen op uw makelaar. U moet ons blind kunnen vertrouwen want het gaat immers om (waarschijnlijk) uw grootste bezit: uw woning. Waar u met veel plezier gewoond heeft en mogelijk zelfs de kinderen zijn geboren. Wij beseffen dat dit een grote stap is en daarom zullen wij u altijd van een eerlijk advies voorzien en onze gemaakte afspraken met u nakomen.
 

CREATIVITEIT
 

Niets is ons te gek om woningen onder de aandacht te brengen of ons kantoor onder de aandacht te brengen. Wij verkopen woningen via internetveilingen en hebben o.a. V.O.N. acties georganiseerd. Zo zijn wij in 2010 als 1e onderneming in Zandvoort uitgeroepen tot: “De meeste Creatieve ondernemer van het jaar in Zandvoort!“ Een titel waar wij trots op zijn en een stimulans om onze actieve werkwijze verder uit te bouwen!
 

DESKUNDIGHEID
 

Als register Makelaar Taxateur en lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) zijn wij verplicht om minimaal 8 dagen per jaar permanente educatie te volgen. Op deze wijze blijven wij op de hoogte van steeds veranderende wetgeving, bouwkundige kennis, taxatievoorschriften, het huurrecht, de NEN 2580 m² meetinstructie, enzovoort. Door ons NVM lidmaatschap staan wij dagelijks in contact met 4.000 collega NVM makelaars. Daarnaast zijn wij lid van Vastgoedcert en al jaren werkzaam in ons werkgebied. Rob, Suzanne en Timo hebben na een zware studie de makelaardij diploma’s behaald. Rob is tevens WOZ taxateur en Timo BOG Taxateur. Wie u ook ontmoet van ons kantoor… deskundigheid verzekerd!
 

ACTIEVE MAKELAARDIJ
 

Door een actieve werkwijze zijn wij groot geworden. Bezichtigen tot 20:00 uur en in het weekend. U bent bij ons van harte welkom! Niet vanuit de luie stoel wachten totdat er gebeld wordt voor een bezichtiging maar actief op zoek naar de koper van uw woning. Als inwoners van Zandvoort hebben wij de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd. Zo sponsoren wij diverse locale activiteiten zoals o.a. Culinair Zandvoort, S.V. Zandvoort, Het genootschap Oud Zandvoort, de Oranjevereniging, etc. Het gevolg is dat wij al meerdere jaren achtereen vele succesvolle verkooptransactie hebben begeleid voor onze cliënten.
 

Wij houden ons dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Naast de advisering voor de bestaande bouw adviseren wij projectontwikkelaars en gemeenten over projectontwikkelingen. Tevens begeleiden wij planschadetrajecten en WOZ bezwaren.
 

U vindt onze vestiging aan de Louis Davidsstraat 15 te Zandvoort. Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Buiten kantooruren werken wij graag op afspraak.