Mijn favorieten

GREEVEN MAKELAARDIJ O.G. ALS VERKOOPMAKELAAR

Greeven Makelaardij o.g. staat voor actieve makelaardij! Al meerdere jaren zijn wij de verkopende makelaar in Zandvoort en zijn wij gekozen tot: “De meeste creatieve ondernemer van Zandvoort!”. Een titel waar wij trots op zijn. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u graag over de verkoopstrategie en een reële verkoopprijs.


Deskundig
 

Greeven Makelaardij o.g. is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Ons kantoor is VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. De goede wisselwerking tussen onze collega NVM makelaars in Kennemerland biedt u een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.


De woningpresentatie
 

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Greeven Makelaardij o.g. besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en onze eigen website www.greevenmakelaardij.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, een etalagepresentatie, flyers, te koop borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van uw woning.

Ook maken wij slim gebruik van e-mail, rss en social media, zoals twitter, en facebook om uw woning te promoten. Hierdoor komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote groep mensen.
 

Social Media
 

Greeven Makelaardij o.g. contact
 

Greeven Makelaardij o.g. vindt een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.
 

Nazorg
 

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.
 

Wat kan Greeven Makelaardij o.g. voor u kan betekenen?
 

Nieuwsgierig geworden naar wat Greeven Makelaardij o.g. voor u kan betekenen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs.

U bent van harte welkom!