Mijn favorieten

GREEVEN MAKELAARDIJ O.G. ALS AANKOOPMAKELAAR

Tegenwoordig is het voor woningzoekenden vrij eenvoudig om zelf een woning te vinden via woningsites als www.funda.nl. U kunt dan een afspraak maken en het huis bezichtigen. Maar dan begint het pas!
 

Een realistische kijk op aankopen
 

Misschien krijgt u het ‘juiste gevoel’ bij het bekijken van ‘dé droomwoning’. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie.
 

Full-service aankoopmakelaar
 

Greeven Makelaardij o.g. adviseert u bij aankoop van uw nieuwe woning. Indien u bij ons een zoekopdracht plaatst, begeleiden wij u van A tot Z, full-service dus!

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • het inventariseren van uw woonwensen;
  • het geven van een realistisch woonadvies gebaseerd op de huidige woningmarkt;
  • het zoeken naar een geschikte woning;
  • de begeleiding van de bezichtigingen;
  • het onderzoeken en adviseren doen we over: de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling en de reële aankoopwaarde, de ligging en de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid, alsmede de juridische en financiële aspecten van het object;
  • het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie;
  • de controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten;
  • het uitvoeren van een inspectie voorafgaand aan de overdracht;
  • het transport van de woning bij de notaris;
  • nazorg als u nog hulp of advies nodig heeft.
 

Deskundig
 

Greeven Makelaardij o.g. is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en VastgoedCert gecertificeerd. Wij zijn al jaren actief in ons werkgebied en kennen alle “ins and outs”.
 

Ruime bezichtigingsmogelijkheden
 

Greeven Makelaardij o.g. biedt ruime mogelijkheden met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een aankoopgesprek. Dit kan van 09:00 uur tot 20:00 uur. In het belang van een voorspoedige aankoop van uw nieuwe woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of op zaterdag.
 

Contact
 

Greeven Makelaardij o.g. vindt een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.
 

Nazorg
 

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.
 

Wat kan Greeven Makelaardij o.g. voor u betekenen?
 

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen. Gebruik hiervoor hetcontactformulier, of bel tijdens kantooruren met het nummer: 023 - 5739234.