Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
algemeen

Keesomstraat 245

2041 XK Zandvoort
Huurprijs € 875,- p.m.

Omschrijving

Status: TIJDENS HET KIJKMOMENT VAN MAANDAG 14 JANUARI OM 11:00 UUR HEBBEN VOLDOENDE GESCHIKTE KANDIDATEN ZICH GEMELD. Een losse bezichtiging plannen is dus helaas niet meer mogelijk.

Keesomstraat 245 te Zandvoort

Een ruim 4-kamer appartement gelegen in het gebouw "Distel" op de 5e etage gelegen
aan een galerij in Zandvoort-Noord. De woning heeft een ruime woon- en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1971 Woonoppervlakte 85 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Status: TIJDENS HET KIJKMOMENT VAN MAANDAG 14 JANUARI OM 11:00 UUR HEBBEN VOLDOENDE GESCHIKTE KANDIDATEN ZICH GEMELD. Een losse bezichtiging plannen is dus helaas niet meer mogelijk.

Keesomstraat 245 te Zandvoort

Een ruim 4-kamer appartement gelegen in het gebouw "Distel" op de 5e etage gelegen
aan een galerij in Zandvoort-Noord. De woning heeft een ruime woon- en eetkamer met een balkon, een badkamer en 3 slaapkamers. De berging ligt in de onderbouw.

Indeling:
Begane grond: de centrale entree, het bellenbord, de hal met de lift en het trappenhuis.

5e etage: Entree met de moderne meterkast en de hal v.v. videophone. Toegang naar de woon- en eetkamer. Deze is ruim en v.v. openslaande deuren naar het balkon. Slaapkamer-1 en -2 liggen aan de voorzijde en slaapkamer-3 aan de achterzijde van de woning.

Er is een separate toiletruimte v.v. een fonteintje en de badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel. De keuken heeft een nieuw keukenblok met een kunststof werkblad. De c.v.ketel Nefit HR bevindt zich in een kastruimte gelegen aan de hal/gang.

- Moderne galerijwoning, woonoppervlak ca. 85 m² excl. balkon;
- Voorzien van dubbel glas;
- Huurprijs is exclusief nutsbedrijven;
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 25,73 p/mnd.;
- Inkomenseis netto inkomen minstens € 2.625,= netto p/mnd;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Het geheel verkeert in een goede staat.

Huurprijs: € 875,=p/mnd
excl. nutsbedrijven/servicekosten

Download de brochure voor het aanvraagformulier, de werkgeversverklaring, verklaring huidige eigenaar, hypotheekhouder, verhuurder. Tevens is hier de plattegrond aanwezig.

Voorwaarden:
Voorwaarden om voor deze woning in aanmerking te komen:

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 875,- per maand exclusief de servicekosten van € 25,73 per maand. De minimale inkomenseis voor de woning bedraagt met maximaal 2 inkomens € 2.625,= NETTO per maand.

Bezichtiging:
Een bezichtiging van deze woning is mogelijk op MAANDAG 14 januari a.s. OM 11.00 uur.

Wij geven waar mogelijk de voorkeur aan huurders van De Key die een sociale huurwoning achterlaten. De Key behoudt zich altijd het recht de woning te gunnen aan een kandidaat van zijn keuze.

Voorwaarden toewijzing
Als u in aanmerking wilt komen voor de woning vragen wij u om alle relevante (originele) documenten bij Greeven Makelaardij o.g. in te dienen:

- Aanvraagformulier huurwoning (download PDF brochure)
- Een geldig legitimatiebewijs
- Een werkgeversverklaring (download PDF brochure)
- Salarisstroken van de afgelopen drie maanden
- bankafschriften van de afgelopen drie maanden waaruit blijkt dat het salaris gestort is
- Uittreksel bevolkingsregister
- Bij pensionering of uitkering dient u een jaaropgave van het afgelopen jaar te verstrekken
- Als u een eigen bedrijf heeft dient u een balans, winst- en verliesrekening over het gehele voorgaande boekjaar te overleggen. Tevens vragen wij een accountantsverklaring en een uittreksel uit het Kamer van Koophandelregister
- Bewijs van eventueel eigen vermogen
- Een verklaring huidige eigenaar, hypotheekhouder, verhuurder (download PDF brochure)

Alle documenten dienen uiterlijk vrijdag 18 januari 2019 bij ons te zijn ingeleverd.
Als u gaat samenwonen dienen beide partners bovenstaande documenten te overleggen. Wij controleren de originele documenten op echtheid en voeren wij een creditcheck uit.

Huurcontract tekenen
Als wij alle relevante documenten gecontroleerd en goedgekeurd hebben, ontvangt u een uitnodiging voor het tekenen van het huurcontract. Het huurcontract wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimale periode van 12 maanden. In deze periode is het opzeggen van de huur niet mogelijk. Het huurcontract zal zo spoedig als mogelijk na goedkeuring ingaan.

Algemeen voorbehoud:
Greeven Makelaardij o.g. heeft de opdracht tot verhuur van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers.

De foto's zijn indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de aanbiedingsteksten, fotografie of plattegronden. Prijs en zet fouten voorbehouden. Ondanks dat deze presentatietekst met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 875,- per maand Aanvaarding Direct Servicekosten € 31,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwjaar 1971 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, in woonwijk, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 85 m² Inhoud 240 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel Combiketel Ja Brandstof Gas Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Wonen Huidige bestemming Wonen Voorzieningen Voorzieningen Lift Kadastrale gegevens Gemeente Zandvoort Sectie B Perceelnummer 8092 Index 483 Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.